Diensten

Interim management

Heeft u als opdrachtgever, woningcorporatie, vastgoedbeheerder of ontwikkelaar behoefte aan een tijdelijke invulling van een managementfunctie, i.v.m. langdurige ziekte, vertrek van personeel, of door een reorganisatie of een fusie?
Vraag dan naar een interim-manager van Eficia Advies! Wij leveren maatwerk op verschillende gebieden, zoals assetmanagement, strategisch voorraad beleid, technisch management, woondiensten, klantenservice en communicatie. 
Of het nu gaat om de dagelijkse leiding van een bepaalde afdeling of het inzetten van een veranderingstraject, alles is mogelijk en bespreekbaar!

Detachering

Eficia Advies biedt u mogelijkheden voor detachering.
Indien er behoefte is aan een projectmanager, projectleider of opzichter voor uiteenlopende projecten, is Eficia Advies uw partner! Is er sprake van een complex project met bijvoorbeeld sloop en nieuwbouw, herstructurering of gebiedsontwikkeling, waarbij een vruchtbare samenwerking met diverse partijen noodzakelijk is? Of heeft u een project dat binnen de vooraf gestelde uitgangspunten gerealiseerd dient te worden? Eficia Advies is uw partner! Ook is inzet mogelijk bij het snel en direct oplossen van structurele klachten of bouwfouten en opleverproblemen. Trubleshooting is voor Eficia bekend terrein.

Kijk op de website naar de gerealiseerde projecten en producten.

Contact

T. +31 174 422126
E. info@eficia.nl

 

 

 

Adres

Atlantische Oceaan 32
2673 CB Naaldwijk